Sunday, 8 February 2015

Wedding Preparation: Kad Kahwin & Props Photobooth

Salam semua..Lin baru berkesempatan nak update blog..Kali ni, lin nak share ngan korang 2 benda:-

1.   Kad kahwin
Untuk pengetahuan korang, lin ada bisnes printing sendiri, jadi tidak menjadi masalah utk lin nak survey2 harga kad kahwin..yang jadi masalah bagi lin adalah untuk design kad kahwin tu sendiri..saat tu, baru lin sedar yang lin la pelanggan yang paling cerewet..rasa lost, xtau nak design yg mcmna..lin ambil masa sebulan untuk mencari idea & design kad kahwin lin sendiri..kononnya nak yang elegan..tapi hasilnya, dapat yg cute..sebab lin sangat2 suka benda yg cute..jom tgk kad kahwin lin..

Comey tak..hehe..perasan comey kan..takpela, yg penting, lin puas hati, & xde rasa nyesal or pape yg negatif..kalau korang berminat nak order kad kahwin ngan lin, boleh la email lin di nurazlinnorbahari@gmail.com atau FB page lin: LINTEDDY DESIGN..

2.   Props Photobooth

Disebabkan nak bg keseronokan pada anak2 buah lin, dengan gigihnya lin buat sendiri props utk bergambar nnti..biasala, nak save bajet..takyah citer banyak, jom tgk apa yg lin dah buat..

Lin warna guna watercolor..nak jimat ink printer..kalau guna warna luna or magic, tangan penat..

comot momot lin wat keje
beberapa props lin

bukan tu je props lin..nanti lin nak tambah lgi..makin buat, makin rasa tak cukup..hehe..K la..tu je lin nak share kali ni..jumpa lagi..papai..nak tengok hasilnya?boleh KLIK SINI

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini