Tuesday, 31 December 2013

Malam terakhir di 2013

Salam semua..
2013 bakal meninggalkan kita dalam beberapa jam sahaja lagi, bermakna, umur kita pun semakin bertambah..Tapi apa yang paling lin bimbangkan sekarang ni adalah rancangan untuk pihak yang tidak bertanggungjawab ingin menggulingkan kerajaan..Nauzubillah..mintak2 la di jauhkan dari mala petaka yang tidak diingini tu..Meniti malam terakhir ni, sangat mendebarkan..Semoga kita semua dapat menempuh malam ini tanpa berlakunya perkara yang tidak sepatutnya..Amin

P/s: Jika terjadi sesuatu pada lin, lin nak mama dan abah tau, lin sayang sangat mama dan abah lebih daripada dulu...Eh, lin bukannya nak gi join diorang berdemo, tp lin nak kuar gi makan malam jap lagi, takut terjadi pape di tgh jalan, tanpa mengucapkan selamat tinggal..hehe..

Apapun, Selamat Menyambut Tahun Baru, semoga tahun 2014 lebih baik dari 2013..Amin..

Sunday, 29 December 2013

Testimoni Dnars ORI punya (updated 23 Disember 2014)

Salam, lama jugak lin tak update blog ni..So, hari ni, lin nak kongsi testimoni lin mengenai Dnars..Dulu lin teragak2 jugak nak guna, bukan apa, takut x sesuai ngan kulit muka..tapi oleh kerana muka dah semakin teruk dengan jerawat,parut jerawat n bintik hitam di muka, lin pun menguatkan diri untuk mencuba setelah melihat hasil yang menakjubkan dari member lin..

lin guna sabun beras Dnars untuk cuci muka: takda dalam pic
So setelah 2 bulan guna, alhamdulillah, nak kuar umah tanpa mekap pun xpe skang ni..takyah nak guna bedak sampai 1 inci..huhu..n baru ni, rumet lin ada tnya, lin pakai apa, muka nampak cerah je, lin pun jawab,"tu, Dnars", sambil tunjuk ke arah meja..hahaha..kulit lin jenis berminyak n cepat sangat nak nek jerawat..jadi produk Dnars ni lin pilih set yang utk kulit berminyak.berjerawat + toner treatment.
Sekarang ni, apa yang berbeza kulit lin sekarang dengan yang dulu, kulit sekarang lebih cerah,glowing and lembab(bukan berminyak tau).Kulit lin xde la flawless macam kulit org korea, tp lin dah sangat berpuas hati ngan produk ni n akan terus menggunakannya..^^

ni testimoni dari lin..lin ni pemalu, tu yang tutup mata tu..hehe
INFO:masa kedua2 pic ni di ambil,lin x pakai bedak/mekap
Kalau korang dpt tgk, muka sebelum tu, kusam jer, x bermaya, pastu byk parut jerawat kat dagu tu..Lepas ni lin akan update entry ni utk kita sama-sama lihat hasilnya..Nak tengok lebih banyak pic lin sebelum dan selepas?Klik sini

Lepas ni, lin dah tak rasa malu dah bila my teddy nak menatap muka lin lama-lama..hahaha..<3

Updated 22 Februari 2014(Setelah consume 2 kotak Dnars(4 bulan))


Ni time lin nak kuar dinner..x pakai krim papepun..just pakai bedak baby johnson & lipstik je..

Updated 16 Jun 2014(Setelah consume 3 kotak<<dah nak habis)

Sorry sangat2 sebab lama sangat x update..camera + laptop lin rosak..jadi dah xde la aktiviti syok sendiri ni lagi..hehe..ok ni pic lin yg terbaru..tp dalam sebulan ni, lin consume Perla Chocolate Milk utk membuang toksin dalam badan lin ni..huhu..

Dan yang terbaru, disebabkan tengok muka lin ada perubahan, nampak berseri, dah x kusam macam dulu, akak lin pun dah guna Dnars skrg ni..baru je seminggu dia guna..jelesla tu, lin dah berseri2 skrg ni..hehe



terpaksa guna camera hp je..
muka lin x flawless sgt sebab hormon selalu x menentu..huhu..stress baru 2 3 minit, jerawat terus muncul..geram je..
Updated 1 Ogos 2014
Salam Aidilfitri 2014 semua..ok, hari ni lin nak update gambar lin yg latest..utk info, lin dah guna dalam 10 bulan jugakla..Alhamdulillah..Dnars ni memg berkesan..love it..
masa ni Lin just pakai krim siang Dnars n pakai bedak debu baby johnson je..xyah nak tempek mekap tebal2 lagi..^^

Updated 23 Disember 2014
Ok, sekarang dah maintain je..cuma kadang2 ada jugak jerawat naik, tambah time stress, cepat je dia nak naik..itu adalah normal..ini bermakna produk ni takda bahan kimia yang berbahaya..
Abaikan yang kat belakang tu..hehe

P/s: bagi sesiapa yang nak tanya soklan mengenai Dnars, harap maaf, lin tak dapat nak tlg, sebab lin tak pakar sangat pasal kulit, dan lin x menjual produk ni..HARAP MAKLUM

P/s: lin cuma buat bisnes printing je..Kalau nak singgah boleh la ke FB: LINTEDDY DESIGN atau http://linswork.blogspot.com..