Wednesday, 30 January 2013

Online Shopping yang best

Hari tu lin ada shopping shawl kat 1 website ni..lepas dapat bungkusan dari abang posmen, lin dengan rakusnya, terus buka bungkusan tu, n WOW!!! dapat angpau la..boleh shopping lagi pasni..kawan2, jom la shopping kat cni, leh dapat voucher macam lin ni..


Memang terbaik..fashionvalet ni memang lain dari yang lain...bila kita sign up jer, dah dapat free rm10..masa lin sign up hari tu, lin dapat voucher code 25%, then plus rm10, memang banyak sangat jimatnya..penghantaran dia gunakan pos laju n xder cas delivery pun, and easy returns..so, tunggu apa lagi, jom la kita shopping beramai-ramai..jom shopping di fashionvalet <<klik sini


Tengokla designer dia, lain daripada Zalora..so apa tunggu lagi, jom shopping...



Enjoy kawan-kawan...^^

Tuesday, 29 January 2013

Wedding Card Spesel Punyer...

Salam semua..kali ni lin nak bercerita pasal wedding card..tadi lin baru create 1 wedding card, n lin rasa sgt2 suka hati n rasa nak berkongsi ngan semua orang..tp kalau lin post dekat facebook, nnti org ingat lin ni dah nak kawen, pdhal ntah bila..m(ToT)m...

nak tgk?xleh tgk full, nnti ada owg tiru, sebab ni memang hasil lin sendiri...



Kebanyakan kad kawen kartun kan semuanya same jer, bosan, n tak spesel la kan, sebab same dengan org lain..jd nak yang lain dr yang lain, n kartun tu pulak ada character mcm diri kita n pasangan kita(contohnya mata besar,mulut kecik, mata sepet, muka bulat, rambut pacak,pakai spec, or pape je yg rasional), leh la request kt lin..apa jer requirement korang, lin sedia memenuhinya..bayaran tu, nnti boleh bincang...

Tau x emel lin?apa, xtau?ish3...ok ni dia...nurazlinnorbahari@gmail.com

Updated post
Ok..yang ni plak, lin x design doodle, tp wat typo design, guna nama sendiri..ok x?




p/s: nnti kalau ada design lagi, lin akan upload lg ek..Have a nice day...^^

Sunday, 13 January 2013

Kau akan akui

Hingga saat ini, diri ini masih dan begitu yakin akan menyintai dirimu hingga ke akhirnya..tapi, jauh di sudut hatiku, ku takut perasaan itu akan hilang, seperti mana ku telah katakan di permulaan perjalanan cinta kita..sentiasa mekarkan cinta kita, supaya ia tidak akan pudar di makan waktu..cubalah fahami diriku..jangan di penghujung waktu nanti, dirimu hanya bertemankan lagu ini...


p/s:Ceh...boleh wat teater ni...