Sunday, 22 March 2015

My Wedding

Alhamdulillah, segalanya berjalan dengan lancar..hari ni lin xmo kongsi pic wedding lin lg sebab ada lg 1 album x dpt dr official photog lg..so tunggu tau..hari ni lin nak share goodies, tq tag & photobooth yg lin bertungkus lumus DIY sendiri..fuh, memg penat sebab sendiri kawen, sendiri yg nak buat..memang gila kuasa betul..hehe..jom cuci mata tgk hasil kerja lin..kalau ada yg berminat nak mcm lin, kad kawen, tq tag & goodies satu design je, bolehla email lin kat nurazlinnorabahari@gmail.com..









simple