Monday, 5 January 2015

Penangan Dnars: Lin dulu VS Lin sekarang

Salam semua, entry ni lin buat sebab ramai yg review blog lin ni utk tengok testimoni Dnars yang penah lin buat sebelum ni..nak tengok, klik sini..So, kat sini lin nak tunjuk perbezaan wajah lin dulu yg kusam, dengan wajah lin sekarang yg berseri-seri..berseri ke???oskosla dengan Dnars..hehehe..ni iklan tak berbayar tau, so dun wori..tiada sebarang penipuan..

Lin dulu
kulit kusam & nampak kelabu je walaupun pakai compact powder seinci..teruk betul rasanya masa tu..huhu
gelapnye time ni..

myteddy lagi cerah dari lin masa ni..
muka lin nampak kelabu & x sekata..
lin pakai baju yg warna putih tu..x menonjol langsung kan..kusam je..

Lin sekarang
Sejak pakai Dnars, lin dah x pakai compact powder..lin pakai bedak baby johnson yg debu je..jimat sgt..

disebabkan waktu malam, lin just pakai bedak debu je..x pakai krim apa2 pun


lin nampak cerah ckit dr myteddy kan..hehe..jgn mare ek..


Berbeza kan daripada dulu..Alhamdulillah..sekarang ni x perlu nak pakai mekap tebal2 dah..jimat duit & masa..Gud luck untuk yang baru nak mencuba..yang penting, jangan malas2 nak jaga muka bila dah start pakai.. ^^