Wednesday, 22 August 2012

Graphic Designer

Salam semua..
Hari ni, lin kembali sebab nak bersihkan sawang2 yang tebal kt blog lin nih..ok, sebelum lin merapu ngan lebih jauh lagi, meh nak citer pasal tajuk post lin kali ni..ok, pada 5 bulan yg lepas, lin dah pon menghabiskan latihan industri lin di sebuah company yg lin akan rahsikan namanya, n tugas lin di situ adalah main graphic designer..except bila ada designer baru dtg, then, lin akan jadi pilihan yg kedua, bukan main lg..hukhukhuk...sedih kan..mcm sepah plak..huhu..bukan nak cerita tentang keburukan company tu..tp lin nak bgtau yang lin rasa, mungkin kerjaya lin pada masa akan datang adalah graphic designer..walaupon pada hakikatnya, seriously, lin minat giler pada animation, and programming..tp nak wat cmner, belom ada kesempatan untuk menonjolkan bakat terpendam ni..kalau rasa nak tgk sebahagian daripada artwork lin masa kolej n masa latihan industri, leh klik sini. Tapi, jgnla dikutuk blog tu yer, sebab lin memang malas nak renovate..taktau kenapa..korang doakan supaya lin jadi rajin ek..hehehe..hm..itu jela kot..ok, kat sini,sempena bulan Syawal ni, lin nak susun sepuluh jari, memohon ampun, jika ada kesilapan. 
Ni kad raya yang lin buat sebelom raya...^^

No comments: