Tuesday, 29 January 2013

Wedding Card Spesel Punyer...

Salam semua..kali ni lin nak bercerita pasal wedding card..tadi lin baru create 1 wedding card, n lin rasa sgt2 suka hati n rasa nak berkongsi ngan semua orang..tp kalau lin post dekat facebook, nnti org ingat lin ni dah nak kawen, pdhal ntah bila..m(ToT)m...

nak tgk?xleh tgk full, nnti ada owg tiru, sebab ni memang hasil lin sendiri...



Kebanyakan kad kawen kartun kan semuanya same jer, bosan, n tak spesel la kan, sebab same dengan org lain..jd nak yang lain dr yang lain, n kartun tu pulak ada character mcm diri kita n pasangan kita(contohnya mata besar,mulut kecik, mata sepet, muka bulat, rambut pacak,pakai spec, or pape je yg rasional), leh la request kt lin..apa jer requirement korang, lin sedia memenuhinya..bayaran tu, nnti boleh bincang...

Tau x emel lin?apa, xtau?ish3...ok ni dia...nurazlinnorbahari@gmail.com

Updated post
Ok..yang ni plak, lin x design doodle, tp wat typo design, guna nama sendiri..ok x?




p/s: nnti kalau ada design lagi, lin akan upload lg ek..Have a nice day...^^

No comments: