Sunday, 22 March 2015

My Wedding

Alhamdulillah, segalanya berjalan dengan lancar..hari ni lin xmo kongsi pic wedding lin lg sebab ada lg 1 album x dpt dr official photog lg..so tunggu tau..hari ni lin nak share goodies, tq tag & photobooth yg lin bertungkus lumus DIY sendiri..fuh, memg penat sebab sendiri kawen, sendiri yg nak buat..memang gila kuasa betul..hehe..jom cuci mata tgk hasil kerja lin..kalau ada yg berminat nak mcm lin, kad kawen, tq tag & goodies satu design je, bolehla email lin kat nurazlinnorabahari@gmail.com..









simple








3 comments:

fairus emilia said...

comelnya deco bawah pokok tu.

l i n T e d d y said...

tq2..^^

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini