Thursday, 7 July 2011

nak cari something yang sweet...

dah lama  lin x update blog ni...cian dia..sowi ek..haaa...tajuk entry tu, bukan pasal choc or gula2 tau...!!

kali ni lin menggagahkan diri utk tulis entry ni sebab lin nak mintak pendapat sesaper yg tau lagu yang sangat romantik..lin nak wat video utk my beloved tu..dah lama sebenrnyer lin menyimpan hasrat nak wat video utk dia..tp lin belum jumpa lagu yg betul2 kena ngan jiwa lin..huhu..cerewet betul la lin nih..eh..bnda ni mana leh maen2..bukan leh wat byk kali..lin nak wat sekali jer seumur hidup n video tu akan sentiasa menghangatkan perasaan kami..lin rasa korang pon faham kan apa yang lin rasa..

so..pada korang2 yang ada suggestion tu, bgtau la kat lin ek..kalo lin berkenan ngan lagu yang korang suggest tu, insy...lin akan bg ganjaran..tp xtau la apa lg gnjarannya tu..lin lebih berminat pada lagu2 english lama yang slow,yang leh membuatkan darah ni berderau bila dengar lirik dia..hehehe...tlg ek...

p /s : x kisahla lagu papepon, malay or engliash....asalkan sweet...(^3^)V

6 comments:

Halimatun Sa'adiah said...

urmm..dlu matun salu wat cm lin nk wat tu..
matun pkai lagu jejaka idaman, raja ema...
xpon lgu hangtnya cinta,liyana..
cube dgr..agak menusuk kalbu la

l i n T e d d y said...

wokies...thanx a lot matun..nnti lin try dgr k...:)

QasehNasiha said...

erm..nk bg suggestion jgk bole?lagu more than words by extreme?sweet bgt lgu 2.

l i n T e d d y said...

QasehNasiha??adakah sy bermimpi kamu muncul di sini...hikhik...thanx siha 4 da suggestion...windu kamu...:)
k,nnti kita dgr lagu tu ek..;)

Meck said...

always be my baby- david cook

lagu original mariah carey

l i n T e d d y said...

thanx a lot meck...nnti lin dgr..:)