Wednesday, 14 September 2011

Risau...Bimbang...Tak tenang bergabung menjadi satu...

Buat pertama kalinya semenjak 1 tahun 8 bulan 3 minggu 1 hari, lin menitiskan air mata untknya..bukan sebab dia sakitkan hati lin, tapi sebab lin terlampau risau fikirkannya..korang cuba bayangkan, dia hantr barang kt lin td, dalam pukul 10.30 malam..pastu dia balik singgah hantar apa ntah kat org..masa tu lin msg2 ngan dia..lin lupa plak yg mybe dia tgh drive lg, lom smpai umah lg..pastu lama dia x reply msg lin, sedar2 tgk kt handset ada miss called dr dia..pastu lin call balik, connection error plak..smpai skang..lin call no celcom, x dpt jugak...ya Allah..lin nak study pon jadi x tenang ni..cepat la siang, moga lin leh tau nape lin x dpt contact dia..moga apa lin fikir, x benar2 berlaku pdnya..

updated:
Alhamdulillah...rupenyer line maxis ni x betol..lega sgt2 ht lin..dpt study sambil tersenyum..

p/s:love u soo much b musyuk..(*3*)V

No comments: