Monday, 21 November 2011

satu badan sakit kerana kamu...

salam semua..dah lama betul lin x update blog ni yer..al-maklumla, takda mood nak menaip, lagipon lin dah masuk sem baru, sem last, jadi berganda-gandala kebizian lin skang..alamak, bahasa apakah itu..takpela, asalkan korang faham..

k, nak citer ni, semalam lin gi men kat berjaya times square theme park.pergh!!!digolek2nyer lin, hasilnya, hr ni lin jd pening, sakit2 badan n rasa mcm nak demam..huhu..memang killer permainan dia..sesaper yg sukakan cabaran yg suka dirinyer digolek2, lehla gi sana..hehehe..

nak tau permainan apa yang ada kat sana, leh klik kat sini

harga plak kat sini





p/s : thanx b sebab bawa cyg gi men kat Berjaya Times Square Theme Park...cyg xmo gi da...hehehe

No comments: