Saturday, 10 December 2011

Penangan cerita korea

salam semua..kali ni lin nak citer pasal kesan citer korea pd diri lin...haaaa...jgn xtau ek lin pon layan citer korea..kalo setakat 20 episod tu, 1 hr setengah jer lin leh habiskan tau..ok,baru2 ni lin dah habiskan citer 49 days, ada 20 episod n lie to me ada 16 episod jer..citer 49 days tu citer dia agak sedih, tp best..sebab charater hero dia mcm macho jer..hehehe...pastu lie to me memg best giler, sebb citer tu smpai masuk dlm mimpi lin, n kompom2 la lin jd heroin dia..hahaha...smpaikan perasaan lin terbawa2 ngan citer..apala lin ni kan..terok sgt2..
49 days

kalau nak download citer ni, leh klik kat sini

lie to me

kalau nak download citer ni, leh klik kat sini 
smpai 1 tahap, lin cuba nak wat situasi ala2 korea pd teddy...cnthnyer, kalo dalam korea kan, hero dia mesti sanggup wat apa saja utk heroin dia kan, so lin pon mintak mcm2 kat teddy, n of course la x dpt feedback macam org korea sebb teddy org melayu...huhu..n akhirnyer, apa yg terjadi, lin pon majuk...lin rasa, macam lin ni teruk sgt kan, terlalu terpengaruh ngan citer..tp nasib bekla teddy tu jenis sabar jer ngan lin, walaupon dia kdg2 termrh kt lin, tp of course la last sekali dia mengalah...tp yang bestnyer td, ada la ckit2 ala2 korea..hehehe...k, ikuti perbualan telefon yg mcm korea ckit..hehehe...p/s:sebenrnyer lin ni bru pas majuk....

teddy kol,tp lin x angkt..memg feeling masa tu feeling citer korea..hahaa..n last sekali lin angkat...
teddy : hello...
lin : hello...
teddy : nape x angkat kol td?
lin : ntah
teddy : nape x reply msg td?
lin : nnti b sakit hati plak
teddy : mana ada sakit hati, sakit jiwa adala sebab 1 hari xtau apa yg cyg wat...(hehe..ala2 la tu kan)..

ok dah2...itu jer, yg len mana leh citer...sebab part tu jer yg mcm korea...hehe..memg cair la time tu..dah la time lin x reply msg2 dia, dia sent 1 pic yg cute giler..waaaaaa...comel sgt2..geram giler..hehehe...tp lin xleh la tnjuk pic tu..nnti korang pon cair gak..hehehe...

k, kesimpulannya,naper ek bila tengok citer melayu, lin x rasa feeling mcam lin tgk citer korea?pdhal, lin layan jer citer2 melayu..hm..tepuk dada, tanya la hati..apapon, setiap manusia tu ada keistimewaan masing2..jgnla samakn teman yg ada di depan mata dgn sesuatu yg mustahil atau pon samakan ngan owg len..bak kata pepatah, yang dikejar x dapt, yg dikendong keciciran...akhirnyer, terpksala gigit jari...

p/s:maafkan cyg b, terbongkarkan kisah kita ckit kt cni..hrp b x mrh...

2 comments:

QasehNasiha said...

haha..kak azlin,kak azlin..=)

l i n T e d d y said...

ala...malunyer saya...heheheh...