Tuesday, 13 December 2011

TENTANG TEDDY

salam semua...

entry ni khas untuk teddy bukan bermakna korang xleh baca langsung..maybe boleh dijadikan sebagai rujukan pada korang nanti..hehehe...
lin just nak ucapkan thanx a lot to teddy sebab being so nice to me.walaupun perangai lin ni memang susah nak dijangka, susah untuk dijaga...memang hanya lelaki yang hebat jer, mcm teddy, dapat bersabar ngan lin.teruk kan lin ni, da ada yang sanggup sygkan lin pon, still nak buat perangai lg..hm..tp nak buat macamana, lin memang macam..lin memang cepat touching, cepat majuk..ngan familiy lin pon lin mcam tu jugak tau..haaa...jgn xtau ek..

so, teddy ni mmg byk bersbar, walaupon kdg2 kesabarn dia hilang juga akhirnye...tp, untuk hidup berpasangan ni, memang sangat2 perlu ada tolak ansur..

contohnyer, memang time nak gi dating tu, selalunyer, ada jer yang kitorang nak berdebat, n akhirnya apa lg, lin pon mendiamkan diri, tnda protes pd dia..n time tu dia pon diam jugak, kalo dia marah la..kalo dia x mrh, dia akan pujuk lin..tp x semudah tu lin nak tergoda ngan pujukan dia..hahaha...ayat xleh blah...then, masa lin mendiamkan diri, mesti dia ttp radio..memg sunyila dlm kete tu..n time tu baru lin terfikir, kenapa mesti nak jd cmni...knp perlu bertengkar sedangkan bukan selalu kitorng dapat meluangkan msa bersama..so, last sekali, lin akan mulakan bercakap.buat2 macam xder bnda yg berlaku..x lama lepas tu, kitorang dah elok balik..jd, kesimpulannya, kalau dua2 berkeras, xkan ke mana hubungan tu..itupon kalo korang sygkan hubungan tu la..kalo da x sayang, xyahla ikot cara lin tu..

hmm..berkenaan ngan hubungan kitorang, lin wish yang kitorang cepat2 kawen.bukan gatal ek,tp mmg dah sampai seru..hehehe..xderla, lin cuma ingin menghalalkan hubungan kami, supaya kami lebih diredhai..tp family lin suruh keje dulu baru kawen..abah lin plak suruh jd ckgu, nak jd ckgu kena tmbah lg sthun..adoyai..lama lagi tu..lin bajet lin akan kawen akhir thun depan (21.11.12) atau awl tahun 2013 (31.1.13)..nak tarikh yang cntik jer kan...tp kalo ikotkan ayah teddy, nak suruh kitorang kawen bulan 6 thun depan jer, wat sekali ngan adik teddy..tp sah2 la abah lin x bg..hm..ntahla..lin pon xtau nak fikir cmner lg..hnya dpt berdoa supaya kami disatukan dengan cra yg elok dgn secpt mungkin..hehehe..tp lin selalu ajak teddy kawen cpt, nak tau dia ckp apa, tggu wet sejuta jatuh dr langit...memg x logik langsung la..huhu...tp korang doakan la sekali ek..mana tau termakbul..

eh, apa yang lin merepek ni..hm..ni la kalo tetiba idea nak meluahkan perasaan mencurah2..harap korang x geli la ngan apa yg lin dah tulis td ek..xkan lin nak padam balik apa yang lin tulis td..penat tau taip..hehehe...

lor, lin wat entry ni sbnrnyer nak upload pic hadiah yang teddy bg kat lin...ish3..lupa plak..thanx b for da present n thanx 4 everything..suke tgt3...
baru dpt sumer tu td..suke tgt3..

romantikkan

p/s: i love you just like the 1st day that im in love with you

2 comments:

Cik Anna said...

wahhh..sweetnye kak lin..
untung si Teddy punya akk...

l i n T e d d y said...

hikhik..malunyer sy...;)
maceh cik anna...