Thursday, 7 April 2011

Artis kesayanganku...

Salam semua..

kali ni,lin nak wat entry utk artis yg lin minat dia dr lin umur 12 thun sampai skang..cuma dia ni x bernasib baik, jd x ramai yag meminati dia..sedangkan suara serak2 basahnya,amatla merdu..cian dia kan..lin beli sumer kaset dia dulu2..kalo x ckup duet tu, kakak siap belikan lagi, sebb dia tau lin minat sgt kt artis nih..pendek kata sumer kaset dia lin ada..lin x kisah pon org nak kutuk2 dia ke,org x suka dia ker, yang penting suara dia memg sedp bg lin...

tp sejak 2008 or 2009 lin terlupa nak amek tau pasal dia, smpaila bulan lepas..tetiba bulan lepas lin teringat kt dia..lin cari dia di mana2(surf kt tenet jer..hehe)...tp x jmpa..memg xleh kesan langsung..paling latest pon cerita dia pd awl tahun 2009..and then, time tu jugakla lin dpt tau yg thun 2009 dia ada single terbaru..lin rasa bersalah sangat kt dia, sebb terabaikan dia, walaupun hakikatnye, dia x kisah pon..huhu...n then skang, utk menghilangkan rasa bersalah itu, lin wat lagu dia tu sebagai ringtone lin..hilang rindu ckit sebb selalu dgr suara dia..huhu...

lin xtau nak tanya saper ttg cerita dia skang..so, kalo sesaper yg tau,tlg informkan pd lin ek..dah kawen ke dia..dah ada anak ke belom..n pape jer la..

k la..artis itu ialah REM...(^3^)V...pada sesape yg x kenal dia, dia popular ngan lagu S.O.T n Selingkar Kasih...leh la tgk pic dia kt bawh...




sowila..sumer pic lama...susah nak daptkan pic dia yang baru...kepada REM,lin sentiasa menanti lgu bru REM...haa..ni la lagu yg paling latest...




p/s : kepada my teddy sahaja..kalo owg len baca nnti termuntah pink..b jangan jeles k...cyg syg b sowg jer..rem ni cyg minat jer..len kali cyg wat entry khas utk b jer k...(^3^)..

No comments: