Friday, 8 April 2011

CONTEST : Leen & Kyerull || Janggut vs Muncung



jangan gelak tau
ayat kreatif :-

time dating ada benda yang tak kena,
mulalah majuk buat tak tahu,
muncung panjang sebatu ada faedahnya,
leh wat sebagai penyangkut baju.

kalau ku tahu ada contest begini,
akanku biar teddy candid gambarku,
supaya aku dapat pilih gambar yang terbaek utk memikat ht juri,
untuk memilihku sebagai nombor satu.


tetiba rasa macam nak join jer contest ni sebab nampak perkataan muncung..my teddy selalu ckp "amboi,muncung sampai sebatu" time lin majuk...huhu..dah tu nak wat cmner..dia jugak yg suka kt kita...huhu...pic ni hasil candid bila lin nak rampas camera drpd my teddy...sepattnye ni xleh tnjuk kt org, tp demi contest ni,lin pejam mata je wat entry nih..hehehe

p/s : ada harapan menang x?huhu...x salah mencuba...

2 comments:

♥Azr0shie SUmie♥ said...

.mesti akak. y ske majOk an. an.an.hehe.

l i n T e d d y said...

hehe...cmner leh tau ni..malunyer..hehehe...:D