Thursday, 14 April 2011

CONTEST SEHATI CWL & FARA


nampak banner kt atas tu..?
hehe..ni dah contest yang ke3 lin masuk..lin skang pantang tgk contest yang menarik ht lin, trus jer nak join tnpa berfikir pnjang..huhu...
dalam contest ni, lin mempertaruhkan gambar di bawah..

comel ker?xderla comel pon..perasan sowang-sowang jer..
tp bg lin, lin suka sgt tgk pic nih...hitam but manis..n sweet..hehehe
xtau naper..muka x bersalah jer..yg pasti dlm pic tu lin bukan senyum kt korang ek..lin senyum kt teddy yg tgh amek pic tu..hehehe..xderla..guwau jer..

best gak contest cmni sbb time tu kita leh rambangkan mata kita utk cari pic mana yang paling comel..mcmla byk sgt kan pic yg comel nak dipilih..kamu tu x secomel orang yang anjurkan contest ni tau..jd jgn nak perasan yer lin..hehehe..

lin nak tag pada:-

sebelom tu..lin wat checklist dulu sebelom ada yg tertinggal...jd sesaper yg nak join pon bolehla checklist bersama2 ngan lin k...

checklist:-
  • kena follow blog CWL dan cik Fara : done
  • letak banner kt dalam entry n side bar : done
  • nama entry : CONTEST SEHATI CWL & FARA : done
  • tag pd 4 org...: done
  • letak link kat comment : done
p/s : jom join beramai2 supaya kita dapat memening juri2 utk pilih yg terbaek...hehehe..jht kan lin nih..

4 comments:

CWL wanie LovelA said...

tq joined dear

Cik Misi said...

tumpang lalu..hehe
jom join GA PiNk Ummi jgn lupa letak CikMisi as ur referral k…sayang kamoo..

misz fae said...

gud luck dear!;)

l i n T e d d y said...

tq misz fae..=D