Wednesday, 6 April 2011

susah nak berfikir seperti lelaki...

salam sumer...wah!!dah semakin ramai yang memollow blog ku ini..padahal baru berapa belas org..eh tp kalo xder seorang daripada anda sumer..ia xkan bertambah menjadi berpuluh2..tol x..apapon thanx ek kwn2..

straight to da point la lin..penat nak baca pnjang2 ni..apa yg susah nak berfikir cara laki ni...?

cmni..lin baru balik mam ngan my teddy td..urm..lin xmo duk dlm kedai makan, sebb cerah sgt..(pdhal tatot terjmpa lec or ustaz2...)hehehe...my teddy ni plak,trus jer nak masuk dalam kedai,lin pon apa lg, gi cepat2 kat my teddy, ckp kt dia nak duk luar..pastu bila dah duk kt luar, dia wat muka masam dia tu..tp tetap tomei mcm teddy...hehehe...lin pon apa lg, memg sgt x phm la time tu, td beria2 borak2,pastu skang syp plak..ish..agak geram la..pastu,lin pon protes balik..diam jugak..dah lama tu bru dia bersuara,"B x sukala duk kt luar ni.."...pastu lin ckpla, kalo nak tukar jom la..x kisah pon..pastu dia diam lg..lin pon lg la diam sambil memuncungkan mulut ni sepanjang 1km(bak kata my teddy la)...huhu...pastu dia pon kata,"Kalo duk kt meja cmni, mcm makan ngan kwn jer..xder yg istimewa pon..dah la meja kt luar ni mcm meja kt kedai mapley(mamak)"...ooo..kt ctu,bru la lin sedar,memg salah lin la kan..lin x sangka plak dia akan fikir cmtu..bg lin, lin x kisah nak mkn kat mana2..asalkan bersama dia, hepi2..tp rupenyer, dia nak kelainan apabila makan ngan lin..eh, tp sebelom ni dia x kisah pon...skang ni jer dia lyn len ckit..haaa...ni mesti penangan date yg lepas ni, sebb lin cun time tu..(rujuk entry sebelom ni)..hehehe...sowi ek kwn2,lin ni memg suka syok sendiri...

takpela..apapon,inilah yang dikatakan proses mengenal hati budi..tol tak?jadi, sebelom kawen nanti, lin sempat la tau sedikit sebanyak pantang larang n kesukaan dia...lgpon kalo dua2 fikir dgn cara yg sama, nnti xderla keceriaan dalam sesuatu hubungan tu..bila ada berbeza pendapt, akan ada la kepelbagaian kat ctu..n xder la rasa bowink je kan..ish, apa punya ayat ni..hehehe..nak ckpnya,laki n pompuan ni saling melengkapi..n apa yg Allah ciptakan itu sungguh sempurna...=D

kesimpulannya kat cni, semoga my teddy sentiasa sabar melayani lin yg sgt ngade2 ni, istimewa dari org len...doakan kebahagiaan lin ek...Amin!!!<<ada kaitan ke ngan tajuk entry...huhu

No comments: