Friday, 15 April 2011

rasa sonok bila...(^3^)v

baru jer lepas siapkan header n sidebar utk esemen website kwn lin..nak tgk x?tp bese2 jer...





x rasa terbeban pon, malah rasa sonok sgt sebab lin ni memang suka bab2 design ni..sebab tu lin amek kos multimedia kat kolej ni..walaupon penuh ngan pressure, tp menyeronokkan tau..

tambahan plak, kwn lin ni byk jugakla membantu lin bila lin kat sini mahu pon dia sedar atau x..urm..lin rasa, antara ramai2 kwn lin yang kat sini, ada 2 org jer yg leh wat kan lin lupakan masalah lin dan kesedihan or kemarahan lin..mereka adalah qasehNasiha dan gadiSSour..sowi la lin xleh nk tnjuk pic dorang melaenkan diorg bg green light nnti ek...hehehe...eh..kalo korang klik kat gadiSSour tu, memang dia x wat pos paper lg..sebab baru jer nak mula berjinak2 ngan blog..mcm lin dan qasehNasiha...

thanx kwn2ku..walaupon korang anggap lin macam bese,tp lin anggap korang macam sahabat yang membuatkan lin tabah utk berada di sini..mekaceh..gelak ketawa korang memang best...hehehe..

ok nite!!!

p/s : siha..sowi lupa nak bgtau kita upload ni..kalo marah kita upload banner ni bgtau ek..nnti kita buang..hehehe

7 comments:

misz fae said...

berbakat!;)

jum singgah blog fae :

http://fzhjmldn.blogspot.com

l i n T e d d y said...

thanx...=)
ok..lin dtg...

QasehNasiha said...

ha..sy da tgk!
terharu sy..sob..sob..

l i n T e d d y said...

hehe..da lama x nmpak owg tu..gi menyelam ke mana?hehehe...=p

QasehNasiha said...

x menyelam..kan kte trbg bbrpa hr nih.
nih da kmbali sprti sdia kala.

setinggi2 bangau terbang akhirnya pulang jugak ke belakang kerbau.
erk.sape kerbau?

hee~

l i n T e d d y said...

urm..sy ker??=(
muwek!!!...nnti bangau dtg lg st tanduk2 bangau tu...huhu...

QasehNasiha said...

xla.bkn kak lin kerbau.