Wednesday, 13 April 2011

penyakit paling bahaya dalam dunia

Sejak dua menjak ni, lin ni macam dah dijangkiti dengan satu penyakit yang tak baper nak elok la...
Risau gak lin bila dah dapat penyakit camni..risau sangat-sangat..risau takot boleh menyebabkan lin mengabaikan pelajaran dan owang yang tersayang jer..yela, kalo dah asyik tumpu pada penyakit ni jer..waaaaaaaa...mata lin dah jd simbol ($.$)..korang mesti faham kan...hehehe



bosan rasanya..korang pon penah hadapi penyakit ni dan mungkin ada yang sedang menghadapi macam lin nih kan..bila makin banyak explore, makan byk plak yg lin terjumpa..tp ada satu ni..lin terjumpa dia macam ala-ala facebook..bestla jugak..sebab facebook tu pon lin macam dah busan..bila ada website baru dijumpai, best la nak explore..sebab lin memang suka explore benda yang baru..tp lin xtau la korang dah penah tau website ni..nama website ni PeopleString.Website ni ada function upload pic, mesej, blog, video,shopping,game and sebagainyer..try la explore dia..lin cuma nak kongsi benda yang baru lin jumpa..klik sini

PayPerPost plak,kita tlg reviewkan product company yang pilih kita, pastu kita dapat bayaran...Lin baru jer cuba benda2 ni,jadi lin takleh nak janjikan or jaminkan pape..klik sini

SweetPTR ni plak, kita just click pd link yg dia bg..or just bace jer email yg dia bg, dia bg la wet..kalo rajin click, bykla korang dpt wet..so..selamat mencuba..klik sini

eh cakap bosan..tp siap promote lg..ish3..lin ni...

sharing is caring..caring is loving..loving is....?<<<naper bila ada perkataan loving jd wrna soft pink?

No comments: