Monday, 18 April 2011

KHAS UNTUK FOLLOWER KE 100

Seperti yang lin janjikan hari tu..lin kata nak editkan gambor follower lin yang ke 100 kan..
Ok..hari ni, lin nak tunaikan janji lin...
tp maafla yer kalo gambar lin edit ni membuatkan tuan gambar tu x suka ke..
maaf sangat2 kalo x cantek..
sebab lin pon dalam proses pembelajaran lg..
Ok..follower lin yang ke 100 ni namanyer anis..berumur 17 tahun..
so..gud luck tau utk SPM thun ni..
jgn maen2 k...(^3^)v
sebelom lin tunjuk gambar org yg bertuah tu...klik sini utk ke blog kiut dia..
siap ada lagu enjit2 semut lagi yg akan menyambut korang..
hehehe

TYPE A

TYPE B

TYPE C

TYPE D

TYPE E


hope anis suke ek...kalo x suke bgtau ek..

p/s : utk yg selaen drpd anis tu..korang rasa ok x gambar yg lin edit tu...style mana yg korang suka?

8 comments:

Cik Su Life Cycle said...

anis dia comei.. jadi edit cam ne pun menten comei je.. hehe.. cik su suke semua..

jom vote cik su untuk Kotex Fresh Face Search Contest. Cara nya, g ke LINK INI pastu klik vote now. search by name: suriani salleh dah nampak gambar nanti klik vote pastu klik vote now

k e y r i said...

yg first & secong tu semat giler! walawee... :D

l i n T e d d y said...

tq2..meh kita berusaha same2 utk berjaya menyematkan gambo owg..:D

IFA Athirah said...

wah!!smart2 gmbarnya!!! http://geekintherainbow.blogspot.com/

l i n T e d d y said...

bese2 jer..x hebat mcm pic dia...:D

~NySz~ said...

kak lin.. thnx so much! terharunya.. (",) ♥ thnx! syukran3... ;)

l i n T e d d y said...

@Anis : lor..anis baru tgk ker?akak ingtkan anis x suka ke..apa ker..tu yg syp menyepi jer..huhu..

~NySz~ said...

a'a.. time tu lom tgk agi.. dok ostel tu yg jarang balik... hehe.. suka3.. thnx sis! (",) ♥